"Турист України": пілотний проект нацпрограми запрацює в серпні

Укрінформ
Пілотний проект національної програми "Турист України", яка об'єднує туристичні та банківські послуги, розпочнеться в Україні вже з 1 серпня 2017 року. 

Про це розповів директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Іван Ліптуга під час презентації проекту, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Продукт "Турист України" - це загальноукраїнський національний туристичний продукт, який зможуть використовувати на першому етапі 4 міста-пілоти: Київ, Львів, Дніпро та Одеса. І вже після реалізації пілотного проекту - восени, зможуть використовувати всі інші міста України", - розповів Ліптуга. 

Він підкреслив, що програма "Турист України" спрямована перш за все на просування та розвиток бренду України. 

Читайте також: Туроператори Львова просять Порошенка не “відпускати” Ryanair

За словами Ліптуги, будь-який подорожуючий Україною матиме змогу завантажити мобільний додаток для участі у програмі лояльності. За допомогою додатка можна буде спланувати подорож до будь-якого міста країни, замовити квитки, забронювати готель або скористатися іншими туристичними послугами. 

Ліптуга підкреслив, що користувачі додатка зможуть накопичувати бали за здійснення платежів або за "чекіни" (відмітка геолокації у певному місці). Ці бонуси можна буде витратити як різноманітні знижки.

Також Ліптуга зауважив, що будь-хто має змогу вже сьогодні відвідати сайт проекту та зареєструватися для тестування додатка.

Програма "Турист України" запроваджується за підтримки ПриватБанку та міжнародної платіжної системи VISA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-