Туроператори Львова просять Порошенка не “відпускати” Ryanair

Туроператори Львова просять Порошенка не “відпускати” Ryanair

Укрінформ
Львівський туристичний альянс виступив із офіційною заявою, в якій вимагає від вищих керівників держави вплинути на ситуацію із виходом з ринку України компанії Ryanair.

Заяву опубліковано на сторінці Альянсу у Facebook.

«Заява, що саме через корупцію компанія Ryanair призупиняє прихід в Україну, сколихнула не лише Львів, але й всю Україну. Ми чітко розуміємо, що питання є не в площині Львова. Але з боку Львівського туристичного альянсу, ми гарантуємо повну підтримку компанії Ryanair у Львові. Адже відхід компанії Ryanair не лише закриє можливість для десятків тисяч туристів відвідати Львів, а також і мешканцям міста подорожувати та пізнавати нове. Для Львова – це також і значна кількість робочих місць, частина економіки та й зрештою, імідж міста та держави», - йдеться у заяві.

Читайте також: Омелян хоче звільнити керівника "Борисполя" через скандал з Ryanair

Як зазначають у Туристичному альянсі, відхід компанії Ryanair з ринку України остаточно поховає будь-яку вільну конкуренцію та вільний ринок в авіагалузі і не лише.

"Тому, звертаємось до прем'єр - міністра та президента України з вимогою вплинути на ситуацію!!!", - завершили звернення його автори.

Як повідомлялось, кілька місяців тому Львівський аеропорт офіційно підписав договір з компанією Ryanair щодо здійснення перевезень за 7 новими маршрутами.

Львівський туристичний альянс спільно з міською радою вперше за часи незалежності України запропонували створення "Фонду на підтримку авіаперевезень".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-