В Ужгороді усі охочі можуть стати ковалями

В Ужгороді усі охочі можуть стати ковалями

Укрінформ
В обласному центрі Закарпаття презентували «Відкриту закарпатську кузню». 

Як пише портал «Новини Закарпаття», в межах туристично-екскурсійного проекту професійні ковалі щосуботи протягом 52 тижнів демонструватимуть усім охочим, як працюють у кузнях.

Крім того, присутніх знайомитимуть з історією ковальства, ковальськими знаряддями праці, а також разом з присутніми виготовлятимуть щотижня новий виріб.

Читайте також: Новий екопарк на Одещині дивуватиме водяними буйволами

Під час відкриття проекту у відкритій кузні оголосили День клинця, відповідно, й виготовляли за присутності гостей саморобні гвіздки.

Подібні заходи проводитимуть на території історичної кузні в закладі "Деца у нотаря" щосуботи о 14.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-