В Ужгороді усі охочі можуть стати ковалями
Укрінформ
В обласному центрі Закарпаття презентували «Відкриту закарпатську кузню».
Як пише портал «Новини Закарпаття», в межах туристично-екскурсійного проекту професійні ковалі щосуботи протягом 52 тижнів демонструватимуть усім охочим, як працюють у кузнях.
Крім того, присутніх знайомитимуть з історією ковальства, ковальськими знаряддями праці, а також разом з присутніми виготовлятимуть щотижня новий виріб.
Під час відкриття проекту у відкритій кузні оголосили День клинця, відповідно, й виготовляли за присутності гостей саморобні гвіздки.
Подібні заходи проводитимуть на території історичної кузні в закладі "Деца у нотаря" щосуботи о 14.00.