Під Києвом влаштують середньовічні бої та оберуть «Міс Київська Русь-2017»

Під Києвом влаштують середньовічні бої та оберуть «Міс Київська Русь-2017»

Укрінформ
Цими вихідними, 24 та 25 червня, в Древньому Києві в «Парку Київська Русь» на відвідувачів чекає насичена програма.

Про це йдеться у прес-релізі організаторів, який є у розпорядженні Укрінформу.

На головному ристалищі відбудеться дійство, присвячене старослов'янським казкам. За ним можна буде спостерігати не лише з княжих трибун, а й самим взяти участь в іграх, флешмобах і фотосесії з персонажами.

Програма розпочнеться о 13:30, а вже з 14:00 на Дитинці Києва стартують видовищні лицарські бої – поєдинки спортсменів в обладунках в рамках турніру з середньовічного бою «Витязь Київського Дитинця». Співорганізатором турніру виступає Всеукраїнська федерація середньовічного бою.

А ввечері 24 червня, після 16:30, відбудеться конкурс краси і таланту «Міс Київська Русь-2017». За головний титул змагатимуться талановиті й жіночні, сміливі та елегантні, розумні й активні красуні.

Дівчата боротимуться за титул «Міс Київська Русь» в оригінальних змаганнях, які значно відрізняються від стандартних конкурсів краси. Красуні продемонструють свої знання з історії Київської Русі, фізичну підготовку у перетягуванні канату та боях на мішках. І звичайно, постануть у всій красі, дефілюючи в купальниках і вечірніх сукнях.

Журі конкурсу обере переможницю, а також двох віце-міс. Свою симпатію зможуть висловити і гості Древнього Києва, обравши «Міс глядацьких симпатій».

Крім того, під час свята на гостей чекатимуть денні та вечірні видовища: театралізовані легенди, кінно-трюкові шоу, яскрава вечірня програма. Відвідувачі зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах: постріляти з лука, покататися верхи на коні, позмагатися на локації «спорт-меч» та поборотися м’якими мечами, завітати до музею «Чудес Древнього Києва», відпочити біля Лісового озера та відчути себе справжнім жителем величної держави Київська Русь.

Почуття адреналіну дітям та дорослим забезпечить захопливий канатний спуск «Політайло», на якому кожен зможе не тільки спуститися з висоти, але і пролетіти над озером. Серед гостей також буде розіграно призи від Древнього Києва.

До того ж буде нагода скуштувати смачні страви від княжих кухарів, вишукані напої за старовинними рецептами.

Варто зазначити, що Древній Київ відкривається о 10:00, початок програми о 13:30. Квитки на захід коштують для дорослих 150 грн, для пенсіонерів і студентів - 100 грн, для дітей шкільного віку - 50 грн, дошкільнятам - безкоштовно.

Древній Київ в «Парку Київська Русь» розташований у 45 хвилинах їзди від Києва сучасного - в с. Копачів Обухівського району Київської області. З Києва курсують маршрутки від метро «Видубичі» щогодини з 10:00 згідно з розкладом на сайті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-