Музей американських письменників відкрився в Чикаго

Музей американських письменників відкрився в Чикаго

Укрінформ
У Чикаго розпочав роботу перший музей, присвячений письменникам США - представникам різних історичних періодів та літературних жанрів.

Про це пише видання The Guardian.

«Музей, який створювався протягом семи років, пропонує цікавий, а іноді й дивовижний тур всією літературною традицією, від ранніх колоністів до модерністів, таких як Трумен Капоте і Теннессі Вільямс», - йдеться в повідомленні.

Відвідувачі можуть дізнатися про особисте життя американських письменників, а також познайомиться з їхніми літературними творами. Експозиційні зали обладнано графічними дисплеями. Величезна інтерактивна карта дозволяє знаходити письменників у їхніх рідних штатах. Крім того, є можливість віртуально відвідати будинки авторів: від ферми Роберта Фроста в Нью-Гемпширі до хатини Марка Твена в штаті Міссурі.

Розташовано музей на другому поверсі хмарочоса в стилі арт-деко на Мічиган-авеню, навпроти Міленіум-парку з його культурними пам'ятками: дзеркальною скульптурою «Хмарні ворота» Аніша Капура, концертним майданчиком Jay Pritzker Pavilion Френка Гері.

Вартість квитка до музею американських письменників становить 12 доларів для дорослих, дітям вхід безкоштовний. Експозиція відкрита з вівторка до неділі.

Фото на обкладинці: BBPhoto.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-