Apple відкрила офіс в Україні – що зміниться

Apple відкрила офіс в Україні – що зміниться

Укрінформ
Сьогодні компанія Apple відкрила офіційний офіс в Україні і планує самостійно ввозити техніку та контролювати магазини офіційних дилерів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Сьогодні Apple відкрила офіційний офіс в Україні. А тільки вчора в компанії з’явилась підтримка українською. Такі новини свідчать про високий рівень довіри до України, які посилюють наш імідж і приваблюють нові інвестиції", - зауважив Федоров.

Читайте також: Apple може цьогоріч відкрити пряме представництво в Києві

Apple планує самостійно ввозити техніку в Україну та контролювати магазини офіційних дилерів, які надають послуги компанії в Україні, додав очільник Мінцифри.

За його словами, "вже більше року ми з командою в тісній співпраці з Apple як з європейським, так і з американським офісом. Разом плануємо запускати нові послуги Apple для українських користувачів. Працюємо над тим, щоб адаптувати голосовий помічник Siri до української мови. Покращити рекомендації Apple Music для наших користувачів — створити окремі добірки з українськими виконавцями".

Читайте також: Apple вже працює над новими iPad Pro з бездротовою зарядкою та iPad Mini

За останній рік, повідомив Федоров, "Україна здійснила прорив у діджитал-сфері і я радий, що міжнародні партнери розуміють це. Вдячний Apple за прояв особливої уваги до нашого ринку".

Як повідомляв Укрінформ, користувачі з України при зверненні до служби підтримки Apple Support можуть отримати необхідну консультацію українською мовою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-