Офіційна служба підтримки Apple заговорила українською

Офіційна служба підтримки Apple заговорила українською

Укрінформ
Відтепер при зверненні до служби підтримки Apple Support користувачі з України можуть отримати необхідну консультацію українською мовою.

Про це повідомляє ITC.ua, передає Укрінформ.

«...Близько двох тижнів тому при вхідному дзвінку від російськомовної підтримки повідомлення-попередження про запис дзвінка почало програватися українською. А з 28 червня (зі слів оператора служби підтримки) запустили повноцінне замовлення дзвінка для України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сімейна кредитка та розблокування голосом: Apple оновила «операційку»

До останнього часу, нагадує видання, українських користувачів обслуговували за замовчуванням російською мовою, а власників американських облікових записів - англійською.

Зазначається, що запуск української служби підтримки може бути свідченням скорого відкриття представництва Apple в Україні.

Читайте також: Apple додала підтримку кримськотатарської мови

Як повідомлялося, голова Державної митної служби Павло Рябікін розповів, що компанія Apple  планує відкрити пряме представництво в Києві вже цього року.

У травні 2020-го стало відомо, що Apple зареєструвала в Україні юридичну особу, а в липні – опублікувала першу вакансію, chief accountant.

Фото: EPA/UPG

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-