Сили оборони готуються до нових ударів російських терористів – Зеленський

Сили оборони готуються до нових ударів російських терористів – Зеленський

Укрінформ
Тиждень, що починається, може бути таким самим складним, як і цей, але українські сили оборони, держава разом з партнерами готуються до цього.

На цьому у своєму зверненні наголосив Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: ОП

«Тиждень, що починається, може бути таким самим складним, як і цей, що минає. Наші сили оборони готуються. Уся держава готується. Усі сценарії опрацьовуємо, у тому числі з партнерами. І має бути готовою наша з вами єдність. Тому, будь ласка, не залишайте без допомоги тих, кому можете допомогти», - зазначив Президент.

Читайте також: Арахамія попередив українців про ймовірність нових обстрілів і блекаутів

Він підкреслив, що терористи не заспокояться, поки у них є ракети, тому українцям слід зважати цього тижня на сигнали повітряної тривоги і допомагати один одному: літнім людям сім’ям з дітьми, тим, у кого війна забрала дім і рідних.

«Усі разом і допомагаючи один одному, ми пройдемо і цей виклик війни: цю зиму, це намагання росії використати холод проти людей», - сказав Зеленський.

Читайте також: Президент: В більшості регіонів діють стабілізаційні графіки, ситуація під контролем

Також він повідомив про те, що ситуація на фронті залишається дуже важкою. Найбільше – на Донеччині, як і в попередні тижні.

«Я хочу подякувати сьогодні за стійкість усім нашим воїнам, усім нашим героям! Вистояти зараз і захиститись зараз – це вистояти й захиститися на покоління вперед для всіх українців на всій нашій прекрасній землі. Ми робимо й будемо робити все можливе, щоб зміцнити нашу оборону. Робимо й будемо робити все, щоб притягти росію до відповідальності за цю війну, за цей терор», - підкреслив Президент і оголосив, що цього тижня слід очікувати нових важливих кроків для досягнення цих результатів.

Читайте також: Подоляк: путінська росія є чистим проявом класичного фашизму

Як повідомлялося, на тимчасово окупованих і захоплених територіях України очікується посилення угруповання російських військ за рахунок перекидання окремих підрозділів з території республіки білорусь після набуття ними бойових спроможностей. За даними Генерального штабу Збройних сил України, також зберігається загроза завдання противником ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури в глибині території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-