Президент української асоціації футзалу: УАФ за необхідності відповість на скаргу росіян

Президент української асоціації футзалу: УАФ за необхідності відповість на скаргу росіян

Укрінформ
На думку РФС, промови українських вболівальників «носили політичний характер і розпалювали ненависть за національною ознакою».

Президент української асоціації футзалу Сергій Владико відреагував на те, що УЄФА проведе дисциплінарне розслідування щодо поведінки українських уболівальників на матчі Україна — Росія в півфіналі чемпіонату Європи з футзалу, повідомляє meta-ratings, передає Укрінформ.

У своєму зверненні РФС в УЄФА заявив, що «українські вболівальники на трибунах скандували на адресу російських футболістів образливі висловлювання, які мали політичний характер, розпалювали ненависть за національною ознакою та, серед іншого, утримували заклики до вбивства російських громадян».

«Так, ми вже повідомлені, що УЄФА відкрив дисциплінарну справу. На думку представників російської сторони, їм нібито не сподобалися політичні висловлювання з боку вболівальників.  Ми з ними після гри не спілкувалися, але потім дізналися, що вони направили скаргу до УЄФА», - сказав Владико.

«Коли буде винесено рішення, і як розбиратиметься це питання, ми поки що не знаємо.  Але якщо буде потрібний і буде запит, УАФ надасть свою відповідь і всю необхідну інформацію та відповість на скаргу росіян. Поки що такого прохання до нас від УЄФА не було».

Збірна України програла Росії у півфіналі Євро з рахунком 2:3.  На чемпіонаті Європи Україна посіла четверте місце, програвши Іспанію у матчі за третє місце (1:4).

Читайте також: УЄФА проведе дисциплінарне розслідування футзального матчу Україна – Росія

Як повідомляв Укрінформ, Росія у фіналі континентальної першості поступилася Португалії (2:4), яка стала чемпіоном Європи вдруге поспіль.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-