Ярмоленко: «Шведи діють агресивно, а ми спробуємо грати у свій футбол

Ярмоленко: «Шведи діють агресивно, а ми спробуємо грати у свій футбол

Укрінформ
У черговій пресконференції, яка відбулася сьогодні в Українському медіацентрі футбольного Євро-2020 у Бухаресті, взяли участь півзахисники національної збірної України Андрій Ярмоленко та Георгій Судаков.

Ярмоленко, зокрема, віддав належне нашим суперникам по 1/8 фіналу - збірній Швеціїї, запевнивши при цьому, що українці гратимуть у свій футбол, повідомляє пресслужба УАФ. 

«Ми налаштовуємося на серйозну гру. Тренерський штаб укаже, за рахунок чого ми можемо обіграти Швецію. Постараємося показати хороший футбол. Щодо фізичного стану - усі хлопці почуваються добре. Позначилася остання гра, звичайно. Коли ти втрачаєш м'яч, тобі доводиться багато бігати, ти виглядаєш стомленим. Напевно, тому всім здалося, що ми фізично не дуже добре готові. Але ми вже півтора місяця працюємо у збірній, провели хорошу підготовку. Усе має бути гаразд. Наш суперник - хороша команда, яка грає в агресивний футбол, вона заслужено перемогла в групі. Постараємося зіграти у свій футбол, показати максимум. Поки що наша гра залишає бажати кращого, отже, спробуємо виправитися», - заявив атакувальний хавбек.

Судаков, у свою чергу, зазначив, що для нього перебування у збірній укоаїни на Євро - це великий досвід.

«У нашій команді зібрані найкращі футболісти країни. Це для мене великий досвід. Побувати в такій структурі у 18 років - аванс на майбутнє, - сказав футболіст. -  Швеція - команда з хорошою структурою гри, з футболістами топ-рівня у складі. Вони дуже сильні в боротьбі, ми бачили їхні матчі з Іспанією та Польщею. У шведів надзвичайно висока самовіддача. Головне для нас у поєдинку з ними - не підлаштовуватися під суперників. Вони дуже сильні у фізичному плані, і нам буде складно. 

Щодо ігрового часу у збірній - я тренуюся, а тренерський штаб вирішуватиме, чи заслуговую я на місце у складі».

Читайте також: Розклад усіх поєдинків чемпіонату Європи з футболу

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок 1/8 фіналу Євро-2020 Швеція - Україна відбудеться у вівторок, 29 червня, на стадіоні "Гемпден Парк" у Глазго (Шотландія). Стартовий свисток пролунає о 22.00 за київським часом.

На фото: Андрій Ярмоленко/uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-