Олександр Годинюк: У «Сокола» найкращий менеджмент в УХЛ

Олександр Годинюк: У «Сокола» найкращий менеджмент в УХЛ

Укрінформ
Скаут «Вегас Голден Найтс» вважає, що «Соколу» потрібно грати з «Донбасом» як в півфіналі з «Кременчуком».

Вихованець школи київського «Сокола» та один з небагатьох українців, які грали в НХЛ прокоментував виступ киян в фінальній серії плей-оф з «Донбасом» та оцінив менеджмент «Сокола» у кадрових питаннях, передає Укрінформ.

«Соколу» потрібно грати з «Донбасом», як в півфіналі з «Кременчуком». На мою думку, в двох виїзних матчах гравці «Сокола» в атакуючих діях недостатньо часто брали ініціативу на себе. Частіше для продовження атаки були націлені на передачі партнерам.

Читайте також: Плей-офф УХЛ: «Донбас» вдруге обіграв «Сокіл»

Але «Донбас» - досвідчена команда, яка перекриває зони для передач та грає у жорсткий хокей. Тож, підопічним Олега Шафаренка потрібно трохи поміняти стиль гри в атакуючих моментах. Думаю, Олег разом з Костянтином Симчуком зроблять висновки після матчів в Дружківці» , - вважає Олександр Годинюк, який зараз працює скаутом клуба НХЛ «Вегас Голден Найтс».

Нещодавно віце-президент «Сокола» В’ячеслав Лецкан зізнався, що бюджет клубу наразі складає близько 15 мільйонів гривень і по його оцінці є четвертим в УХЛ. Ми попросили Годинюка оцінити менеджмент киян у кадрових питаннях.  

Читайте також: В’ячеслав Лецкан: «Бюджет «Сокола» збiльшили вдвiчi»

«У «Сокола» найкращий менеджмент в УХЛ. Мені подобається, як тренерський штаб працює з командою. Я бачу результати цієї роботи. У «Соколі» багато молодих українських гравців, яким тренери надають ігровий час. І молодь буквально протягом цього сезону помітно додала. Зокрема, мені імпонує, як прогресує 17-річний захисник Артур Чолач» , - стверджує Олександр.

Як повідомляв Укрінформ, в другому фінальному матчі (серія до 4-х перемог) плей-офф УХЛ «Донбас» обіграв на своєму льоду «Сокіл» (Київ) 5:1. «Донбас» попереду в серії 2:0. Матч №3 зіграють 21 квітня у Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-