Луїш Каштру: «Шахтар» підходив до гри з «Агробізнесом» дуже серйозно

Луїш Каштру: «Шахтар» підходив до гри з «Агробізнесом» дуже серйозно

Укрінформ
Головний тренер футболістів донецького "Шахтаря" Луїш Каштру прокоментував програний поєдинок 1/4 фіналу Кубка України проти "Агробізнеса" з Волочиська (0:1).

Наставник донеччан, зокрема, зазначив, що його команда серйозно налаштовувалася на цей матч, який пройшов на київському стадіоні "Динамо", повідомляє пресслужба "Шахтаря". 

Читайте також: Визначилися півфінальні пари Кубка України з футболу

"Ми підходили до суперника дуже серйозно. Прекрасно знали, що наш опонент перебуває на першому місці у Першій лізі. Знали й про якості супротивника. Готувалися до цього матчу, як до усіх турнірів - Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Прем'єр-ліги. Ми знали , що суперник намагається виходити в атаки через свого нападника, знали, як діють крайні захисники, як грають центральні захисники. Розбирали дуже глибоко. Розуміли, що нам потрібно використовувати крайніх захисників та вінгера, аби пройти оборону суперника. Ми переглянули все й підготувалися до матчу. Але в той же час дуже часто, навіть з тим же тренером, з тими ж гравцями, якы були минулого року, все відбувається далеко не так, як ми очікуємо. Нас здивувало, що ми не змогли пройти далі. Так, складного суперника, але сьогодні було дуже складним і поле", - сказав Луїш Каштру.

Фото: shakhtar.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-