Гандбол: запорізький

Гандбол: запорізький "Мотор" поповнився гравцем збірної Чорногорії

Укрінформ
У сезоні-2019/20 основу гандбольного клубу “Мотор” поповнить гравець румунської “Констанци” і національної збірної Чорногорії Стеван Вуйович.

Чинний чемпіон України ГК "Мотор" підписав із румунським гравцем дворічний контракт. Про це повідомляє офіційний сайт запорізького клубу.

Вже цього літа Стеван Вуйович приєднається до табору української команди, пройде медичне обстеження і вирушить на навчально-тренувальний збір.

До румунської “Констанци” Стеван Вуйович перебрався 2017 року і завоював із командою Суперкубок Румунії-2017 і Кубок Румунії-2018. У сезоні- 2017/18 баскетболіст відзначився 133 голами в 31 грі румунської першості. Визнавався кращим гравцем матчів за Кубок і Суперкубок країни.

Читайте також: Збірна України з гандболу оголосила склад на вирішальні матчі відбору Євро-2020

У послужному списку 29-річного лівого напівсередньої значаться такі команди, як македонські “Вардар” і “Металург”, сербська “Црвена Звезда”, іспанська “Антекера”, чорногорський “Ловчен”, французька “Селеста”, німецький “Вецлар” і угорський “Балмазуйварош”.

Наразі Стеван Вуйович є одним із лідерів збірної Чорногорії, яка бореться зі збірної України за вихід до фінального раунду чемпіонату Європи-2020.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-