Роман Санжар: Президент

Роман Санжар: Президент "Олімпіка" захотів змін

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Олімпік" Роман Санжар, який сьогодні залишив свій пост, прокоментував своє рішення.

Роман Санжар в коментарі XSPORT.ua, зокрема, зазначив, що напередодні мав розмову з президентом клубу, який захотів змін.

"Мені про це стало відомо вчора ввечері. Президент клубу запросив мене на розмову. Ми сіли, поспілкувалися і в розмові прийшли до того, що припинимо нашу співпрацю. Думаю, що справа не в останньому результаті, цьому передував не один матч, це як би комплексна робота. Президент захотів змін. Я скажу за себе, що мені важко. Мені було важко дати той результат, який очікує керівництво клубу. Тому, переговоривши і потиснувши один одному руки, ми прийняли спільне рішення.

Команда вже знає. Я зідзвонився з деякими хлопцями, сказав їм про це. Але у нас буде ще зустріч, ще всі разом потиснемо руки і попрощаємося.

Продовжити тренерську кар'єру? Про це ще не думав. Якщо чесно, хочу трошки відпочити, побути в творчій відпустці, тому що тривалий час працював, не було часу дивитися по сторонах, хочу побувати на якихось стажуваннях, подивитися тренувальні процеси в інших клубах для того, щоб розширити свій футбольний світогляд. А там вже час покаже", - сказав Санжар.

Читайте також: Шевчук очолить "Олімпік", Ротань йому допомагатиме - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні головний тренер донецького футбольного клубу "Олімпік" Роман Санжар, а також його помічники Олексій Зміївський та Станіслав Тищенко припинили співпрацю з клубом. За інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, вакантну посаду головного тренера донецького футбольного клубу "Олімпік" обійме В'ячеслав Шевчук, а допомагатиме йому Руслан Ротань.

Фото: olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-