Фабріціо Раванеллі – головний тренер «Арсенал-Київ»

Фабріціо Раванеллі – головний тренер «Арсенал-Київ»

Офіційно
Укрінформ
Італієць уклав контракт на два роки.

Відомий італійський футболіст і тренер Фабріціо Раванеллі призначений головним тренером клубу УПЛ «Арсенал-Київ». Про це повідомляє Укрінформ.

Офіційно про призначення Раванеллі головним тренером «Арсеналу» оголосили сьогодні на спеціальній прес-конференції. Контракт з італійцем уклали за схемою «1+1».

«Вдячний клубу, який мене запросив. Сподіваюся, ми відкриваємо епоху успішної співпраці і це принесе щастя всім уболівальникам.

В Україні мене привабив амбітний проект. Це можливість зростання разом з клубом. У моїй команді повинні бути професіонали, бо якщо це будуть непрофесіонали, ігри у нас не вийде.

Читайте також: Фабріціо Раванеллі очолить "Арсенал-Київ" 21 червня - ЗМІ

Про Україну, я знав від Шевченка. Перш, ніж сюди приїхати, я був знайомий з гравцями національної збірної. В цілому, широкій аудиторії про Україну відомі успіхи «Шахтаря» і «Динамо», - сказав Раванеллі на прес-конференції.

Нагадаємо, 49-річний італієць раніше лише один раз працював головним тренером - в червні-листопаді 2013 року він очолював французький «Аяччо», але був звільнений після тривалої серії поразок.

Як футболіст Раванеллі відомий за виступами за «Марсель», «Ювентус» і  «Міддлсбро». Останніми роками він працював на телебаченні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-