Ярмоленко втратив позиції у ТОП-10 кращих футболістів Бундесліги - Kicker

Ярмоленко втратив позиції у ТОП-10 кращих футболістів Бундесліги - Kicker

Укрінформ
Український півзахисник дортмундського футбольного клубу "Борруссія" Андрій Ярмоленко зайняв 17-ту позиції у списку кращих футболістів чемпіонату Німеччини за версією видання Kicker.

28-річний український футболіст в середньому отримував за гру оцінку 2,83 (колишній показник 2,71). Із цим показником він ділить 17-е місце у рейтингу з голкіпером "Майнца" Рене Адлером і захисником цього ж клубу Абду Діалло. Про це повідомляє tribuna.com

На першій позиції розташувався хавбек "Баєра" Леон Бейлі з показником 2,33, на другій позиції - півзахисник "Баварії" Кінгслі Коман (2,50), на третій - захисник "Шальке" Налдо (2,64).

Зазначимо, що хавбек "Шальке 04" Євген Коноплянка також погіршив свою позицію, опустившись з 62-го місця на 74-е. Коноплянка в середньому за гру отримував оцінку 3,23 (колишній показник - 3,17).

Читайте також: Бундесліга: Ярмоленко забив п’ятий м’яч за «Боруссію»

Ярмоленко провів 10 матчів у Бундеслізі, в яких забив 3 м’ячі і зробив 3 результативні передачі. Коноплянка зіграв у всіх 14 турах за "Шальке", забив 1 м’яч і зробив 4 результативні передачі.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-