Команда Повітряних Сил ЗСУ виборола «Кубок Захисника-2017»

Команда Повітряних Сил ЗСУ виборола «Кубок Захисника-2017»

Укрінформ
У фіналі збірна Повітряних Сил ЗСУ обіграла ФК «Президентський полк» 1:0. 

20 жовтня з нагоди відзначення Дня Захисника України на штучних полях НТК ім. Віктора Баннікова відбувся другий футбольний турнір «Кубок Захисника-2017». Про це повідомляє «Центр новин».

Згідно з жеребкуванням, команди розподілили до двох груп. До групи «А» увійшли команда Національного університету оборони України, ФК «Президентський полк» та Збірна народних депутатів, а групу «Б» сформували СК «Дніпро-1», команда Повітряних Сил ЗСУ та Збірна журналістів України.

У групі «А» запеклу боротьбу за вихід до фіналу вели представники Національного університету оборони України та Президентського полку. Очне протистояння команд завершилося внічию 1:1, а у матчах з народними обранцями обидва колективи виглядали значно сильнішими. У підсумку, долю першого місця вирішила краща різниця забитих та пропущених м’ячів – 6 у ФК «Президентський полк» проти 5 у команди Національного університету оборони України.

Читайте також: У Києві стартував футбольний турнір "Кубок Захисника-2017"

В іншій групі переможцем стала команда Повітряних Сил ЗСУ, яка з рахунком 3:3 зіграла внічию зі Збірною журналістів України та здолала опір СК «Дніпро-1», перших чемпіонів поточних змагань – 3:1.

У вирішальній грі жодна з команд не хотіла поступатися, тому вболівальники стали свідками безкомпромісного футболу та єдиного забитого м’яча, який вдалося провести гравцям Повітряних Сил ЗСУ – 1:0.

Усі команди отримали дипломи за участь та річні абонементи на відвідування домашніх матчів за участю збірної України у 2018 році. Новоспеченим ж чемпіонам дістався ексклюзивний м’яч з автографами гравців національної команди та найголовніший приз цього турніру – Кубок Захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-