Росію можуть повністю усунути від Олімпіади - Spiegel

Росію можуть повністю усунути від Олімпіади - Spiegel

Укрінформ
На саміті Міжнародного олімпійського комітету (МОК) російську збірну можуть повністю усунути від участі в Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомляє Spiegel з посиланням на джерела.

"Після виключення російських легкоатлетів з літніх Олімпійських ігор у Ріо можуть зробити те ж саме з іншими російськими спортивними федераціями або всім російським Олімпійським комітетом", - пише видання.

Як повідомили учасники саміту, МОК розгляне всі ці варіанти, але остаточне рішення про порядок прийматиме його голова Томас Бах.

Саміт Міжнародного олімпійського комітету відбудеться 21 червня в Лозанні.

Нагадаємо, МОК підтримав рішення Всесвітньої федерації легкої атлетики (IAAF) про дисквалифиции російських легкоатлетів. Однак спортсменам, які не були причетні до допінгового скандалу, дозволили брати участь у міжнародних змаганнях.

У листопаді незалежна комісія Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA) опублікувала підсумки розслідування діяльності Всеросійської федерації легкої атлетики, московської антидопінгової лабораторії, РУСАДа, Міністерства спорту Росії і звинуватила країну в порушенні антидопінгових правил. Після цього російських спортсменів відсторонили від міжнародних змагань.

Фото: obzor.press

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-