На допомогу полоненим з бюджету торік спрямували майже ₴660 мільйонів

На допомогу полоненим з бюджету торік спрямували майже ₴660 мільйонів

Укрінформ
Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у 2023 році перерахувало 658 мільйонів гривень на виплати державної допомоги полоненим та їхнім сім’ям.

Як передає Укрінформ, про це Мінреінтеграції повідомляє у Телеграмі.

«Минулого року Мінреінтеграції спрямувало 658 мільйонів гривень на виплати державної грошової допомоги особам, які були звільнені з полону, і членам сімей осіб, які наразі перебувають у полоні. Йдеться про одноразову та щорічну допомогу в розмірі 100 тисяч гривень. Гроші були перераховані на банківські рахунки звільненим з полону й родинам політв’язнів, цивільних заручників і військовополонених», - ідеться у повідомленні.

Факти позбавлення свободи цих осіб внаслідок збройної агресії проти України встановила відповідна комісія, яка працює при Мінреінтеграції.

Читайте також: Є суттєві зрушення, які дозволять прискорювати обміни полоненими - Юсов

Наголошується, що цьогоріч міністерство продовжить перераховувати кошти на виплати державної допомоги колишнім полоненим, а також їхнім рідним.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів виплатив 579 млн грн компенсацій за розміщення внутрішньо переміщених осіб у закладах державної, комунальної та приватної власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-