Із початку листопада розвідка фіксує спалах ворожих ІПСО - Юсов

Із початку листопада розвідка фіксує спалах ворожих ІПСО - Юсов

Укрінформ
З початку листопада розвідка фіксує спалах ворожих активностей. Йдеться про інформаційно-психологічні операції, терористичні акції, спецоперації ворога та інше.

Як повідомляє Укрінформ, про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

«Ціла низка ІПСО реалізовувалась роками проти України, як всередині нашої держави, так і зовні. Для дискредитації України всередині для того, щоб деморалізувати суспільство, розколоти його, демотивувати до спротиву. Це було ще до 2014 року, тривало під час всього вторгнення, і після спроби анексії Криму, і агресії на Донбасі, і звичайно після повномасштабного вторгнення. Ми фіксуємо після початку листопада буквально спалах активностей різного роду, які між собою поєднані. Тобто це не лише інформаційні кампанії. Вони напряму пов’язані з акціями прямої дії, з різного роду терористичними акціями, спецопеараціями ворога, які об’єднуються в спільну канву. І буквально щодня ми бачимо прояви цих речей», - повідомив Юсов.

Читайте також: Кіберфахівці СБУ щомісяця фіксують понад тисячу інформаційних атак на Україну

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець повідомив, що Росія цинічно використовує тему полонених для ІПСО проти українського суспільства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-