Загарбники використовують «націоналізацію» в Криму для пропаганди - Чубаров

Загарбники використовують «націоналізацію» в Криму для пропаганди - Чубаров

Укрінформ
Так звану «націоналізацію» майна в тимчасово окупованому Криму загарбники використовують у пропагандистських цілях, для підтримання температури ненависті до України.

Про це в ефірі FREEДОМ сказав голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передає Укрінформ.

«У загарбників у Криму є перелік майна іноземних громадян і держав, які вчиняють щодо Росії нібито недружні дії, і це майно підлягає “націоналізації”. До списку десь один-два рази на рік вносять різні об’єкти. Чому вони розтягують це “задоволення” - важко сказати. На мій погляд, це просто для утримання окупантами температури ненависті до України. Так вони демонструють рішучість карати ворогів Росії, це максимально використовується для пропаганди”, - сказав Чубаров.

Щодо будівлі Меджлісу в Криму, Чубаров зазначив, що її “влада” в Криму заарештувала під приводом нібито порушень під час ремонту.

Читайте також: Корінні народи України мають отримати гарантії щодо свого збереження та розвитку - Чубаров

“Вони намагалися змусити благодійну організацію поступитися. Зокрема пропонували викуп цієї будівлі. Але, зрозуміло, організація на це не погодилася. І наразі позов цієї організації до окупаційної адміністрації знаходиться в Європейському суді з прав людини, його прийняли. І, до речі, коли ухвалювали рішення про “націоналізацію” цієї будівлі, зранку Крим прокинувся під масовану демонстрацію роликів, як у будівлі Меджлісу живуть безхатченки і тому будівлю треба швидше взяти під контроль “уряду”, - додав Чубаров.

Як повідомлялося, російські загарбники в Криму «націоналізували» 57 об'єктів нерухомості, які належать українцям та Меджлісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-