Лікарі Охматдиту передали ЗСУ приціли та прилад нічного бачення

Лікарі Охматдиту передали ЗСУ приціли та прилад нічного бачення

Відео
Укрінформ
Лікарі Національної дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» передали Збройним силам приціли та прилад нічного бачення.

Як передає Укрінформ, про це командування Об’єднаних сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Сучасне устаткування для ЗСУ придбали за зібрані кошти під час ярмарку-продажу, що був проведений під гаслом «Масляна іде - перемогу несе».

«Це був ярмарок-продаж, до якого готувалися дуже ретельно. Вийшло справжнє свято і для лікарів, і для персоналу лікарні, і для маленьких пацієнтів та їхніх батьків. Було весело й цікаво. Відповідна комісія зробила підрахунок коштів і визначила переможців. Усього було зібрано понад сто тисяч гривень. Потім звернулися до військових із пропозицією придбати за отримані кошти те, що найбільш потрібно», - зазначив генеральний директор Охматдиту Володимир Жовнір.

Придбане обладнання лікарі передали командувачу Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанту Сергію Наєву.

«Всі прилади будуть передані у військові підрозділи, які виконують завдання на кордоні з російською федерацією. Ми їх обов’язково будемо використовувати задля захисту наших воїнів і нашої перемоги», - заявив Наєв.

Наразі особлива категорія хворих, які перебувають на стаціонарному лікуванні в Охматдиті, - це діти поранені внаслідок військової агресії російської федерації проти України.

Командування Об’єднаних сил ЗСУ також передало подарунки дітям. Кожна дитина отримала солодкий подарунок, а ті, кому солодощі вживати не бажано, - іграшку або книжку.

Читайте також: Польські лісівники передали українським військовим 24 позашляховики та 20 генераторів

«Ми з подарунками передаємо дітям частину наших мрій. Щоб усі, хто тут лікується, обов’язково одужали, щоб діти жили повноцінним життям, і щоб на них чекало тільки світле майбутнє. Ми робимо все, щоб дитинство було справжнім - із радісною усмішкою на вустах», - зазначив Наєв.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники вбили в Україні вже 466 дітей і ще 943 дітям завдали поранень.

Фото з сайту armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-