Польські лісівники передали українським військовим 24 позашляховики та 20 генераторів

Польські лісівники передали українським військовим 24 позашляховики та 20 генераторів

Фото
Укрінформ
На Львівщині представникам військових частин з різних областей України передали 24 позашляховики та 20 генераторів від польських лісівників.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Дуже пишаюсь тим, що такі ініціативи, постійні передачі авто і всього необхідного нашим воїнам справді стали традиційними. Тому не втомлююсь дякувати тим, завдяки кому ми маємо можливість їм допомагати – лісівникам України та Польщі. Але, перш за все, дякую нашим захисникам за те, що ми бачимо небо над головою. Ми знаємо, що є велика потреба в авто, розуміємо, що це вичерпний ресурс, який будь-коли може стати брухтом. Наш обов’язок – турбуватись про те, щоб наші захисники легко пересувались бездоріжжям, могли допомагати одне одному і боронити наші території», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Лісівники придбали для бійців з Хмельниччини ще один антидроновий комплекс

24 позашляховики та 20 генераторів військовим передали від лісівників Польщі в межах співпраці з лісівниками Львівської області та ГУ ДСНС у Львівської області, а також в межах ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького «1000 автомобілів свободи». Загалом за період повномасштабної агресії росії лісівники передали на потреби української армії 168 транспортних засобів.

Як повідомлялося, ініціатива «1000 автомобілів свободи» належить Козицькому за підтримки Міжнародного штабу допомоги українцям та Львівського оборонного кластера. До проєкту вже долучились більше сотні партнерів та благодійників з України та з-за кордону.

Фото: ЛОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-