Тактика ракетного терору росії вже зазнала поразки - Юсов

Тактика ракетного терору росії вже зазнала поразки - Юсов

Укрінформ
російські війська й далі продовжуватимуть свою тактику ракетного терору, але воєнна розвідка спостерігає збільшення інтервалів між атаками.

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов повідомив у ефірі телемарафону "Єдині новини", інформує пресслужба відомства.

«Від ракетного терору рашисти не відмовляються, але ми бачимо, що ракетний бліцкриг провалився відтоді, як і почався, хоче цей інструмент залякування й далі використовується», – сказав він.

За словами Юсова, якщо говорити про "калібри", "іскандери", "кинджали", то це не та зброя, якою ворог може собі дозволити засипати Україну. Але застарілого ракетного озброєння у рф ще багато.

Читайте також: Україна посилила всі види розвідки, щоб не допустити наступу ворога на півночі - Наєв

«Особливо, коли йдеться про С-300 – це означає підвищення загрози для прифронтових територій, тому ми бачимо ці руйнування досі по Запоріжжю й інших містах. Але в цілому ця тактика ракетного терору вже зазнала поразки», – сказав Юсов.

Як повідомлялося, представник Головного управління розвідки Андрій Юсов зазначив, що росіяни продовжують використовувати ракетний терор як інструмент залякування, проте інтервал між обстрілами збільшився до двох-трьох тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-