Енергетики працювали всю ніч, більшості абонентів вже повернули світло - Зеленський

Енергетики працювали всю ніч, більшості абонентів вже повернули світло - Зеленський

Відео
Укрінформ
Більшість абонентів станом на ранок середи вже підключені до енергомережі.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Після вчорашніх ракетних ударів на ранок мені доповіли, що більшість абонентів підключена. У різних регіонах усю ніч працювали наші енергетики, урядовці, ДСНС", – сказав Зеленський, подякувавши відповідним службам за оперативну роботу.

"Ми хочемо, щоб ви знали, що ви для нас – не абоненти, ви для нас – люди. І ми точно всіх ворогів переможемо. Треба трішки потерпіти. Це правда", – наголосив Президент України.

Зеленський побажав українцям нормального дня без ракет.

Читайте також: По всій Україні сьогодні будуть додаткові аварійні відключення

Своєю чергою заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко уточнив у Телеграмі, що електропостачання заживлено у Івано-Франківській, Одеський, Рівненський, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях, а також у Києві та області.

Також він поінформував, що у Волинській області - без електрики перебуває близько 45 тис споживачів. Роботи тривають. У Житомирській області продовжуються роботи з відновлення електропостачання.

Крім того, за словами Тимошенка, у Львівській області електропостачання і водопостачання відновлено на 95%, у Сумській області продовжуються роботи з відновлення електропостачання, у Тернопільській області без електрики перебуває близько 90 тис. споживачів. Роботи тривають.

Також Тимошенко поінформував, що у Харківській області без електрики близько 90 тис. споживачів. Роботи тривають. У Хмельницькій область без електрики близько 105 тис. споживачів.

Він зазначив, що “сьогодні можливі аварійні відключення абонентів з метою стабілізації роботи системи”.

Читайте також: Країни НАТО з числа G20 засудили масовану атаку рф - агресія проти України має припинитися

Як повідомляв Укрінформ, росія 15 листопада здійснила проти України масштабну ракетну атаку, зафіксовано влучання в об'єкти інфраструктури та житлові будинки.

Українська система ППО збила понад 70 ракет із більше ніж 90 запущених росією.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-