По всій Україні сьогодні будуть додаткові аварійні відключення

По всій Україні сьогодні будуть додаткові аварійні відключення

Укрінформ
НЕК "Укренерго"16 листопада застосовуватиме по всій Україні графіки погодинних відключень і додатково – аварійні відключення.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Сьогодні, 16 листопада, по всій Україні застосовуються графіки погодинних відключень, а також додатково – аварійні відключення. Масовані ракетні удари 15 листопада та похолодання ще більше ускладнили ситуацію в енергосистемі. Тому просимо з розумінням ставитися до відключень», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Міненерго провели екстрену селекторну нараду щодо роботи енергосектору

У компанії закликають українців підготуватися до збільшення часу обмеження електропостачання: зробити необхідний запас води, завчасно зарядити пристрої та павербанки, щоб бути на зв’язку з рідними.

Наголошується, що обмеження споживання – це необхідний захід для збереження стабільності енергосистеми після вже шостої прицільної ракетної атаки рашистів по енерегооб’єктах. Ремонтні бригади працюють цілодобово над відновленням понівеченої інфраструктури, щоб повернути світло українцям.

Читайте також: Ситуація в енергосистемі серйозна, але вона зберігає керованість - голова Укренерго

Як повідомлялося, після російської атаки 15 листопада на об’єкти енергетичної системи України міністр енергетики України Герман Галущенко провів екстрену селекторну нараду щодо ситуації в енергетичному секторі. Представники енергетичних компаній поінформували міністра про попередні оцінки наслідків російських обстрілів. Учасники наради зазначили, що вже розпочалися ремонтні та відновлювальні роботи на тих об’єктах, де це можливо. 15 листопада ворог випустив по Україні майже 100 ракет. Сили ППО збили 70, але є влучання – пошкоджено 15 об’єктів енергетичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-