Зеленський: Українці своїх у біді не кидають

Зеленський: Українці своїх у біді не кидають

Укрінформ
Українці своїх у біді не кидають, ми сильні, амбітні, талановиті й маємо велике майбутнє.

Так Президент Володимир Зеленський прокоментував події останніх днів у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Сказати, що останні декілька днів були динамічними, – нічого не сказати. Але вони вкотре довели: українці своїх у біді не кидають, ми сильні, амбітні, талановиті й маємо велике майбутнє. Дякую всім причетним! Слава Україні!”, - ідеться у дописі.

Як повідомляв Укрінформ, з початку загострення ситуації в Афганістані Україна здійснила вже три евакуаційні рейси з цієї країни. Зокрема 23 серпня евакуйовано 41 українця та 57 афганців.

Читайте також: Штати подякували Україні за допомогу в евакуації американців з Афганістану

23 серпня у Києві відбувся саміт Кримської платформи. Її учасники ухвалили спільну декларацію, в якій підтвердили підтримку територіальної цілісності України, засудили тимчасову окупацію Криму, мілітаризацію півострова, порушення прав людини та свободи судноплавства в регіоні й закликали Російську Федерацію до конструктивної участі в діяльності платформи.

Читайте також: Про Кримську платформу вже написали ЗМІ майже 50 країн – Кулеба

24 серпня в Україні відзначили День Незалежності. До святкування 30-річчя Незалежності України було організовано чимало урочистих заходів, які були об’єднані гаслом "Ти у мене єдина". Зокрема вранці на центральній вулиці Києва відбувся святковий парад Збройних сил України, а в Одесі - військово-морський парад.

Читайте також: З емоцій святкової ходи в День Незалежності

Верховна Рада провела урочисте засідання з нагоди Дня Незалежності, а після нього на позачерговій сесії ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт №5712 "Про великий Державний Герб", ініційований Президентом Володимиром Зеленським.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-