Про Кримську платформу вже написали ЗМІ майже 50 країн – Кулеба

Про Кримську платформу вже написали ЗМІ майже 50 країн – Кулеба

Укрінформ
За два дні після інавгураційного саміту Кримської платформи у виданнях майже 50 країн вийшло понад 300 публікацій про цю подію. 

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

"Світ говорить про нашу Кримську платформу... За ці дні вийшло понад 300 (!) публікацій про Кримську платформу у виданнях майже 50 країн світу від Північної та Центральної Америки до Південно-Східної Азії. Цифри продовжують зростати, виходять аналітичні статті та цитати з інтерв’ю іноземних лідерів, які побували на саміті в Києві. Мільйони людей у світі дізналися про Кримську платформу", - написав глава української дипломатії.

Читайте також: Саміт Кримської платформи є великою дипломатичною перемогою - політолог

Він також навів заголовки і цитати з публікацій деяких світових ЗМІ.

"Не буду звертати вашу увагу на істеричні реакції Москви та проросійських медіа-ресурсів. Там палає", - зазначив Кулеба.

Як повідомляв Укрінформ, 23 серпня у Києві відбувся саміт Кримської платформи. Її учасники ухвалили спільну декларацію, в якій підтвердили підтримку територіальної цілісності України, засудили тимчасову окупацію Криму, мілітаризацію півострова, порушення прав людини та свободи судноплавства в регіоні й закликали Російську Федерацію до конструктивної участі в діяльності платформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-