Степанов — про боротьбу з коронавірусом: Не все залежить від МОЗ

Степанов — про боротьбу з коронавірусом: Не все залежить від МОЗ

Укрінформ
Місцеві органи влади повинні максимально включитися до боротьби з коронавірусною хворобою і слідувати прикладу міст, які почали вживати превентивні обмежувальні заходи. 

Про це під час години запитань до уряду в парламенті заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, передає кореспондент Укрінформу.

"Не все залежить виключно від Міністерства охорони здоров'я. Місцеві органи влади також мають максимально включитися у процес боротьби з COVID-19. Приємно бачити, що мери багатьох міст прийняли нашу позицію і почали вживати превентивні обмежувальні заходи. Прикладу Києва, Вінниці та Львова повинні слідувати інші", - сказав Степанов.

Він наголосив, що коронавірус є спільною бідою і від того, наскільки суспільство консолідується навколо її вирішення, залежить, як швидко країна повернеться до звичного життя.

Читайте також: Степанов розповів, які вакцини Україна очікує у березні та квітні

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу, 18 березня, зареєстрували 15 850 нових випадків COVID-19. Померли 262 людини, одужали 4 592. За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у м. Київ (1210), Львівській (1140), Київській (1134), Харківській (1085) та Вінницькій (948) областях.

Читайте також: МОЗ збільшив інтервал між дозами CoviShield

За весь час пандемії в Україні захворіло 1 519 926 осіб; одужало 1 248 782 особи; летальних випадків – 29 515.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-