Кириленко сподівається, що Рада цьогоріч ухвалить закон про середню освіту

Кириленко сподівається, що Рада цьогоріч ухвалить закон про середню освіту

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр В’ячеслав Кириленко висловив сподівання, що Верховна Рада цього року ухвалить закон про загальну середню освіту, проект якого затвердив уряд на засіданні 13 березня.

Про це він сказав на презентації фінсько-українського проекту Learning together, що відбулася в рамках Дня фінської освіти, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Уряд одностайно підтримав законопроект про загальну середню освіту, який є продовженням реалізації базового закону "Про освіту". Ми його вносимо вже до парламенту, який, я переконаний, можливо, вже на цій сесії стане до його розгляду. Тобто, ми зберігаємо темпи реформ. Закон про вищу освіту ухвалений в 2014 році , в 2017 році "Про освіту", тепер буде ухвалено, сподіваюся, цього року, закон про загальну середню освіту", - сказав Кириленко.

Читайте також: Фінляндія допоможе створити "нову українську школу"

Він нагадав, що уряд в 2019 році направив 1,2 млрд субвенції на Нову українську школу. Загалом до місцевих бюджетів за різними освітніми програмами та напрямками направлено до 70 млрд грн субвенції, які підуть у тому числі і на вирішення соціальних питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-