Оператори і провайдери підтримали законопроект “Маски-шоу стоп-3”

Оператори і провайдери підтримали законопроект “Маски-шоу стоп-3”

Укрінформ
Інтернет Асоціація України (ІнАУ), яка об’єднує понад 200 підприємств галузі інформаційно-комунікаційних технологій, заявляє про підтримку проекту так званого законопроект “Маски-шоу стоп-3”.

Про це йдеться в листі ІнАУ, спрямованому на адреси голів парламентських комітетів з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, з питань інформатизації та зв’язку, з питань правової політики та правосуддя, з питань бюджету, з питань запобігання і протидії корупції та з питань європейської інтеграції.

"Просимо підтримати ініціативу авторського колективу проекту Закону та ухвалити висновок про прийняття проекту Закону за основу", - йдеться у листі.

17 січня 2019 року у Верховній Раді України за № 9484 було зареєстровано проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України та Кримінального кодексу України (щодо вдосконалення порядку застосування окремих заходів забезпечення кримінального провадження).

Читайте також: Енергоатом просить АМКУ скасувати формулу Роттердам+

Як зазначено у Пояснювальній записці, проект Закону розроблений у зв’язку з необхідністю вдосконалення положень щодо тимчасового доступу та вилучення інформаційних та телекомунікаційних систем. Його прийняття дасть змогу підвищити збалансованість між забезпеченням дотримання прав фізичних та юридичних осіб та повноваженнями слідчих під час досудового розслідування кримінальних правопорушень, а також удосконалити методику проведення слідчих дій і знизить навантаження на правоохоронні органи в частині усунення потреби зберігання великої кількості громіздкої вилученої техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-