«Прямий» першим вилучив аналогові частоти з ліцензії — Нацрада

«Прямий» першим вилучив аналогові частоти з ліцензії — Нацрада

Укрінформ
ТОВ «Телеканал «Прямий» на виконання рішення Нацради вніс зміни до своєї ліцензії і вилучив 16 частот на всій території країни, на яких велося аналогове мовлення.

Про це повідомляє прес-служба регулятора.

Як пояснили у Нацраді з питань телебачення та радіомовлення, 1 вересня відповідно до постанови уряду розповсюдження телевізійного мовлення в аналоговому стандарті було припинено на всій території України за винятком території з особливим режимом мовлення, окремих районів Сумської, Чернігівської і Харківської областей, що межують з країною-агресором, а також передавачів місцевих телерадіоорганізацій, які поки що не мають ліцензій на цифрове мовлення.

Читайте також: Нацрада оголосила попередження телеканалу ZIK

У цьому зв’язку Нацрада 29 серпня ухвалила рішення про втрату чинності ліцензіями на мовлення 40 загальнонаціональних і місцевих телерадіоорганізацій. Їх було зобов’язано внести відповідні зміни до власних ліцензій, вилучивши ті канали мовлення, які мають бути вимкнені.

"Першим таку заяву на початку жовтня до Національної ради подав телеканал «Прямий». Його клопотання регулятор задовольнив на засіданні у четвер. Водночас у ліцензії залишаються частоти в Єнакієвому Донецької області, Луганську, Куп’янську Харківської області й Чернігові", - наголошує регулятор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-