Джапарова рекомендує Україні подивитись на РФ і зробити висновки

Джапарова рекомендує Україні подивитись на РФ і зробити висновки

Укрінформ
Для України нині дуже важливо перейти рубікон, коли вже не буде вороття до радянських цінностей, оскільки тоді можна буде рухатися далі і повноцінно розвиватися.

На цьому наголосила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова на прес-конференції в Укрінформі.

«Для України сьогодні першочерговим завданням є перетнути той рубікон, коли не буде вороття до радянських цінностей, які досі є дещо актуальними для нашого суспільства. І якраз європейські цінності - це те нове, яке допоможе нам, це те, чого ми хочемо для себе та своїх дітей», - сказала Джапарова.

Звісно, додала вона, Росії зараз можна дорікати за те, що вона монополізує інформаційний простір, а це призводить до формування приреченого суспільства, яке не має критичного мислення. За словами Джапарової, варто дивитися на РФ і робити певні висновки.

Читайте також: Мінінформ представив комунікаційну кампанію "Україна - це Європа"

«Адже для нас важливо - зберегти та уберегти українське суспільство від подібних речей», - наголосила перший заступник міністра.

Джапарова переконана, що все це можна зробити тоді, коли Україна буде рівнятися на Європу. Свобода слова, гендерна рівність, чистота довкілля, верховенство права, якісна освіта та медицина - цінності, які є у Європи, і які є дуже близькими для України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-