Підозрюваний у вбивстві патрульних вже може спілкуватися з правоохоронцями - лікар

Підозрюваний у вбивстві патрульних вже може спілкуватися з правоохоронцями - лікар

Укрінформ
Підозрюваний у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі Олександр Пугачов прооперований і перебуває у стабільному стані. З ним уже можуть спілкуватися правоохоронці.

Про це повідомив головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передає кореспондент Укрінформу.

Лікар розповів, що вранці 26 вересня екс-торнадівцу витягли інтубаційну трубку з просвіту гортані і трахеї. Його стан стабільний.

«Вчора йому провели резекцію тонкого кишківника, який був пробитий у чотирьох місцях. Також куля зачепила печінку. Вона пройшла повз нирки і зупинилася біля 12-го ребра, звідки її і витягли. Інтубаційну трубку з просвіту гортані і трахеї сьогодні (26 вересня – ред.) вже витягли. Стан пацієнта стабільний», - сказав Риженко.

Він додав, що сьогодні з Пугачовим зможуть поспілкуватися правоохоронні органи, а через тиждень його можуть виписати.

Як повідомлялося, поліція у лікарні імені Мечникова затримала підозрюваного у вбивстві двох патрульних поліцейських у Дніпрі.

Учора вранці водій автомобіля застрелив патрульного і поранив його напарницю. Згодом жінка померла в лікарні під час операції.

Радник керівника МВС народний депутат Антон Геращенко повідомив, що у вчиненні цього злочину підозрюється колишній боєць роти спецпризначення МВС «Торнадо» Олександр Пугачов, який перебуває в розшуку за підозрою у вчиненні тяжких злочинів. Крім того, в нападі на поліцейських підозрюється ще одна людина, ім'я якої поліція не називає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-