З російського полону повернувся медик із Львівщини

З російського полону повернувся медик із Львівщини

Укрінформ
Остап Решітник, який працював медиком у пересувних госпіталях та про якого з квітня 2022 року не було звісток, повернувся додому з російського полону.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Цей знімок екрана – найкраще свідчення того, яку силу має віра. Його зробила пані Світлана Решітник, мама Остапа Решітника. Її син є одним із тих, хто вчора повернувся з полону додому»,- написав Козицький.

Він зазначив, що ще з 2014 року наш земляк служив на сході країни у пересувних госпіталях та санітарно-епідеміологічних групах. Під час повномасштабної війни львівʼянин виконував свою місію у складі 555 Маріупольського госпіталю.

Читайте також: Росія неодноразово відмовлялася забирати полонених, яких Україна пропонувала на обмін - Лубінець

«Живий. Здоровий. Звʼязку немає», – передали рідним повідомлення від Остапа 3 квітня 2022 року. Через декілька тижнів дізналися, що він у полоні. До вчора жодних звісток від чоловіка не було», - додав начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, з російського полону вдалось повернути 230 людей. Серед звільнених: сержанти, офіцери — воїни ЗСУ, Національної гвардії, ВМС і прикордонники. Обмін відбувся за участі Об'єднаних Арабських Еміратів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-