Черкаси на підтримку ЗСУ спрямували 313 мільйонів

Черкаси на підтримку ЗСУ спрямували 313 мільйонів

Укрінформ
На сесії Черкаської міської ради депутати затвердили бюджет розвитку на 2023 рік, який становитиме понад 1,6 млрд гривень - з них 313 мільйонів спрямують на підтримку Збройних Сил та посилення обороноздатності країни.

Про це повідомляє Черкаська міська рада, передає Укрінформ.

"Депутати розподілили бюджетні кошти за напрямками на такі видатки: департамент ЖКК - 442 млн грн, департамент охорони здоров’я - 421 млн грн, департамент освіти та гуманітарної політики - 370 млн грн, департамент архітектури та містобудування 213 млн грн і 103 млн грн. - департамент економіки. Була збільшена підтримка Збройних Сил України, за результатами усіх пропозицій на різні напрямки і програми підтримки обороноздатності спрямували 313 млн грн», – розповіла директор департаменту фінансової політики Тетяна Харенко.

Читайте також: Із початку війни українці та іноземці задонатили майже $1 мільярд– Опендатабот

Після дискусій та обговорень були ухвалені додаткові пропозиції: підтримані внески у статутний капітал близько 160 млн грн. для підприємств критичної інфраструктури – КП «Черкаситеплокомуненерго», КП «Черкасиводоканал» та КП «Черкасиелектротранс».

Депутати Черкаської міської ради також підтримали звернення до Кабміну з проханням не позбавляти військових премії в розмірі 30 тис. грн.

Читайте також: Норвезька рада у справах біженців розпочинає роботу на Черкащині

Як повідомляв Укрінформ, на Черкащині розпочала роботу неурядова гуманітарна організація «Норвезька рада у справах біженців» (NRC), яка займається допомогою внутрішньо переміщеним особам, наданням психологічної та юридичної підтримки, освітніми програми для дітей та молоді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-