Релігійні та світові лідери здатні зупинити вбивства людей у Маріуполі – Подоляк

Релігійні та світові лідери здатні зупинити вбивства людей у Маріуполі – Подоляк

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк переконаний, що релігійні та світові лідери мають змогу зупинити вбивства росіянами людей у Маріуполі, якщо домовляться про зелений коридор.

Про це він написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«55-й день війни. Росія продовжує скидати на «Азовсталь» надпотужні антибункерні бомби. Світ продовжує дивитися вбивство дітей у прямому ефірі та мовчати. Релігійні та світові лідери мають змогу це зупинити, якщо домовляться про зелений коридор. Інакше кров буде і на їхніх руках», - зазначив Подоляк.

Як повідомлялося, Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення розмови, у якій російський військовий розповідає про наказ керівництва «зрівняти із землею» завод «Азовсталь» у Маріуполі.

Читайте також: Захисники Маріуполя заявили, що «Азовсталь» знищена - під завалами багато людей

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріупольський міський голова раніше заявляв, що з початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

Читайте також: Загарбники скинули потужну бомбу в районі Азовсталі, під завалами близько 300 людей - Тарута

У заблокованому Маріуполі залишаються ще близько 120 тисяч мирних жителів.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-