Загарбники скинули потужну бомбу в районі Азовсталі, під завалами близько 300 людей - Тарута

Загарбники скинули потужну бомбу в районі Азовсталі, під завалами близько 300 людей - Тарута

Укрінформ
Російські загарбники скинули потужну бомбу на лікарню в районі металургійного комбінату «Азовсталь» у Маріуполі, під завалами там близько 300 людей разом із дітьми.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив народний депутат України, уродженець Маріуполя Сергій Тарута.

«Російські фашисти скинули потужну бомбу на лікарню в районі «Азовсталі». За моєю інформацією, під завалами там близько 300 людей – серед них діти. У вцілілій частині лікарні були поранені захисники та ховались маріупольці із дітьми. Тому що у знищеному місті ховатись більше ніде!!» – написав Тарута.

Він нагадав, що сьогодні, 19 квітня, СБУ виклали перехоплену розмову одного з російських загарбників, в якій ішлося про те, що на меткомбінат «Азовсталь» скидатимуть тритонні бомби.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення розмови, у якій російський військовий розповідає про наказ керівництва «зрівняти із землею» завод «Азовсталь» у Маріуполі.

Читайте також: Рашисти скидають надважкі бомби на укриття із цивільними на «Азовсталі»

Агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріупольський міський голова раніше заявляв, що з початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

Читайте також: Маріупольці вимушені надавати персональні дані – рашисти забороняють ховати людей без «документа»

У заблокованому Маріуполі залишаються ще близько 120 тисяч мирних жителів.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-