Захисники Маріуполя заявили, що «Азовсталь» знищена - під завалами багато людей

Захисники Маріуполя заявили, що «Азовсталь» знищена - під завалами багато людей

Укрінформ
У полку "Азов" заявили, що маріупольський металургійний завод "Азовсталь" знищений надпотужними бомбами, а під його завалами перебуває багато людей.

Про це заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар, друг Калина, сказав у ефірі Радіо Свобода, передає Укрінформ.

"Про сьогоднішню заяву (депутата Сергія Тарути про розбомблену лікарню біля "Азовсталі" - ред.). Це був наш імпровізований шпиталь... Надпотужні бомби скидаються по цілому заводу "Азовсталь", і зараз перебуває під завалами дуже багато людей... "Азовсталь" розбомблений та знищений практично повністю. Ми витягуємо людей з-під завалів", - сказав Паламар.

При цьому заступник комполку наголосив, що захисники Маріуполя воюватимуть, використовуючи кожен патрон, який залишився, але закликають батьківщину врятувати цивільних, поранених та забрати тіла загиблих.

Читайте також: Командир «Азова» закликає світових лідерів організувати гумкоридор з «Азовсталі»

Як повідомлялося, депутат Сергій Тарута заявив у вівторок, щорашисти скинули потужну бомбу на лікарню в районі «Азовсталі», унаслідок чого під завалами опинилося близько 300 людей, серед них діти. Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко цю заяву спростував, а начальник Донецької ОВА Павло Кириленко назвав інформацію про масове ураження людей непідтвердженою.

Читайте також: Рашисти скидають надважкі бомби на укриття із цивільними на «Азовсталі»

Раніше Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення розмови, у якій російський військовий розповідає про наказ керівництва «зрівняти із землею» завод «Азовсталь» у Маріуполі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-