Керівництво рф наказало «зрівняти із землею» Азовсталь – СБУ перехопила розмову

Керівництво рф наказало «зрівняти із землею» Азовсталь – СБУ перехопила розмову

Аудіо
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила аудіоперехоплення розмови, у якій російський військовий розповідає про наказ керівництва "зрівняти із землею" завод "Азовсталь" у Маріуполі.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомляє у Телеграмі.

"Незважаючи на значну перевагу у кількості військ, російські окупанти не можуть взяти український Маріуполь. Тому хочуть зрівняти з землею завод "Азовсталь", де тримають оборону наші бійці. Окупантів не стримує навіть те, що на заводі знайшли прихисток мирні мешканці міста. Тож рашисти готують 3-тонні "сюрпризи" з неба", - ідеться у повідомленні.

На записі, що є у розпорядженні СБУ, ростовський командир взводу загарбників, який перебуває у 4 кілометрах від заводу, розповів про наказ керівництва.

Читайте також: рашисти «криють» «Азовсталь» із усіх видів зброї - захисники Маріуполя тримають оборону

"Ждем тут "сюрпризы" от россии… трехтонные с неба… Сказали, сравнять все с землей…Приезжал подполковник, говорил: вы почувствуете на себе это, и услышите, и почувствуете. Прикинь, волна взрывная будет", – сказав загарбник дружині.

Читайте також: Командир «Азова» закликає світових лідерів організувати гумкоридор з «Азовсталі»

На запитання про долю мирного населення він відповів: "Все уехали. Все, кто захотел, все уехали. Остались одни патриоты и сильно умные...".

Як наголосили в СБУ, це ще одне підтвердження, що "справжня мета "асвабадітєлєй" в Україні – це стерти нашу державу з лиця землі".

Читайте також: У поліції Маріуполя кажуть, що на «Азовсталі» від обстрілів ховаються багато цивільних

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня російські війська почали завдавати удари по "Азовсталі" у Маріуполі надважкими авіабомбами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-