Шмигаль заявляє, що роботу котелень у Донецькій області відновили

Шмигаль заявляє, що роботу котелень у Донецькій області відновили

Укрінформ
Котельні в Донецькій області відновили роботу після відмови Донецькоблгазу постачати газ.

Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Телеграмі.

"Ситуацію з теплопостачанням на Донеччині обговорили сьогодні з головою облдержадміністрації, керівником обласної ВЦА Павлом Кириленком. Після того, як Донецькоблгаз всупереч постанові Кабінету Міністрів відключив від газу 59 котелень Донецьктеплокомуненерго, ми спільними зусиллями змогли відновити роботу котелень", – написав Прем'єр.

Шмигаль повідомив, що за фактом відключення котелень зареєстровані 82 кримінальних провадження за ст. 356 (Самоправство) Кримінального кодексу України та кримінальне провадження за ч. 2 ст. 384 (Введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) ККУ.

Читайте також: Мільйонні борги Донецькоблгазу: Оператор ГТС просить перевірити підприємство

Як повідомлялося, раніше ПАТ "Донецькоблгаз" заявило, що ОКП "Донецьктеплокомуненерго" залишилося без постачальника природного газу через борги перед АТ "НАК "Нафтогаз України", тому Донецькоблгаз з 6 березня припиняє газопостачання на об'єкти Донецьктеплокомуненерго.

Водночас група Нафтогаз заявила, що не надсилала заявок про вимкнення постачання газу ПАТ "Донецькоблгаз". Компанія закликала Донецькоблгаз поновити постачання газу ОКП

"Донецьктеплокомуненерго" та, відповідно, подання тепла споживачам.

Фото: Деніс Шмигаль, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-