У Харкові суд взяв під варту підозрюваного у жорстокому вбивстві однокурсниці

У Харкові суд взяв під варту підозрюваного у жорстокому вбивстві однокурсниці

Укрінформ
На вимогу Чугуївської місцевої прокуратури Чугуївський міський суд області взяв під варту без права внесення застави 53-річного мешканця м. Ізюм, якого підозрюють у вбивстві 51-річної харків’янки.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів керівник місцевої прокуратури Ярослав Мишков.

"Заарештованому 53-річному мешканцю м. Ізюм, якого підозрюють у вбивстві 51-річної харків’янки, повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) з максимальною санкцією 15 років позбавлення волі", - зазначив прокурор.

За його словами, подія трапилася минулими вихідними.

"У неділю вранці мешканець м. Чугуєва випадково побачив біля паркану однієї із баз відпочинку жіноче тіло у синцях. Воно було прикидане камінням. Про страшну знахідку він повідомив до поліції", - додав прокурор.

Читайте також: Вбивця водія BlaBlaCar отримав довічне ув'язнення

За його словами, вже того ж дня правоохоронці встановили та затримали ймовірного вбивцю.

"Як з’ясувалося, чоловік та жінка – колишні одногрупники. На базу вони приїхали на зустріч однокурсників одного із вищих навчальних закладів Харківщини", - пояснив прокурор.

За його словами, встановлено, що близько 4 ранку 26 травня чоловік та жінка вдвох продовжили святкувати зустріч в альтанці поблизу бази відпочинку.

"Між ними виник конфлікт. Зловмисник накинувся на колишню одногрупницю з кулаками. Він бив її по голові та обличчю. Потім схопив жінку обома руками за шию та задушив. Щоб приховати свій злочин, убивця вирішив заховати тіло, відтягнув його до паркану та прикидав камінням", - сказав прокурор.

Читайте також: На Житомирщині розслідують вбивство дівчинки, до якого ймовірно причетні батьки

За його словами, наразі досудове розслідування триває: "Встановлюються всі обставини справи. Призначено судові експертизи".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-