На Житомирщині розслідують вбивство дівчинки, до якого ймовірно причетні батьки

На Житомирщині розслідують вбивство дівчинки, до якого ймовірно причетні батьки

Фото
Укрінформ
На Житомирщині поліція розслідує вбивство 5-річної дівчинки, яку повернули біологічним батькам із прийомної родини. За версією правоохоронців, до трагедії причетні її рідні батько та мати.

Про це у Facebook повідомив начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

«До поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл Овруцького району батьки могли вбити свою малолітню дитину. Під час перевірки мати намагалась видати сина за зниклу дочку, одягнувши його в дівчачі речі. Швидко розібратись поліцейським допомогла громада села. Люди чітко вказали, що це не Даринка і під тиском цих свідчень – ще одне страшне зізнання… Наразі поліція розпочала кримінальне провадження за фактом убивства малолітньої дитини», - написав Печененко.

За його словами, близько року тому зусиллями «горе-активістів» дівчинку повернули із прийомної родини до біологічних батьків. Через зловживання алкоголем жінку та чоловіка ще раніше позбавили батьківських прав щодо двох інших дітей.

Поки прийомна сім’я намагалася через суд оскаржити повернення дівчинки в біологічну сім’ю, дитина зникла. Понад рік жодна із соціальних служб не бачила дитину, бо батьки просто не відчиняли дверей. Навіть складені адмінматеріали про невиконання батьківських обов’язків були скасовані в суді.

Читайте також: Ватажка наркобанди "Біле братство" арештували без права на заставу

«Цинічності та жаху у цій ситуації додає той факт, що тіло мертвої дитини ці нелюди спалили у печі, а рештки винесли. Принаймні, такі свідчення ми наразі перевіряємо. Нині обоє під вартою. Ми продовжуємо збирати свідчення та докази», - резюмував Печененко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-