Росія вдарила по місцю відпочинку на Харківщині: п'ятеро загиблих, травмованих вже 16

Росія вдарила по місцю відпочинку на Харківщині: п'ятеро загиблих, травмованих вже 16

Оновлено
Укрінформ
У Харківській області кількість загиблих внаслідок російського удару 19 травня зросла до п'яти людей, ще 16 травмовані.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його словами, росіяни завдали ударів по базі відпочинку на березі водойми у Харківському районі.

«Станом на зараз 5 людей загинуло та 16 травмовано, з них - 8-річна дитина. Серед поранених - працівник поліції та фельдшер, які прибули на допомогу людям та отримали травми внаслідок повторного удару», - підкреслив міністр.

Читайте також: Росіяни вдарили з артилерії по Куп’янському району: двоє людей загинули, п’ятеро поранені

Підрозділи ДСНС та Нацполіції залучені до ліквідації наслідків обстрілу та допомоги потерпілим. Працюють психологи, зауважив Клименко.

Раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі, що ворог продовжує обстрілювати Харківщину - понад 30 населених пунктів були під ворожим вогнем.

Росія завдала ракетного удару по базі відпочинку на Харківщині / Фото: Поліція Харківської області та Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА

«Ворог продовжує обстрілювати наші цивільні населені пункти області. Більше 30 були під ворожим вогнем», - йдеться в повідомленні.

Синєгубов зазначив, що наразі зупинено просування противника по Харківському та Куп‘янському напрямках. У Вовчанську українські воїни ведуть активні бойові дії.

Читайте також: На Харківщині за добу одна людина загинула і 11 поранені

«Прошу всіх, хто перебуває у фронтових громадах, не чекати та евакуюватися. Дякую працівникам правоохоронних органів, СБУ, медикам, ДСНС, волонтерам та всім, хто під обстрілами рятує та вивозить людей, а також протидіє ворогу», - зазначив начальник Харківської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, раніше стало відомо, що у Харківському районі внаслідок обстрілів четверо загиблих та 15 поранених.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-