Порошенку показали озброєння для спецпризначенців

Порошенку показали озброєння для спецпризначенців

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко відвідав 3 окремий полк спеціального призначення, який дислокується у Кропивницькому.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Зазначається, що командир 3 окремого полку спецпризначення Герой України полковник Олександр Трепак ознайомив Верховного головнокомандувача ЗСУ з основними зразками озброєння та спеціального обладнання, які використовують спецпризначенці.

Після цього в одному з тактичних класів частини Президент поспілкувався з особовим складом полку та представниками країн-членів НАТО, які здійснюють підготовку військовослужбовців за окремими програмами. Полковник Трепак доповів главі держави про організацію та основні результати підготовки особового складу полку іноземними військовими інструкторами.

У свою чергу військові інструктори з країн-членів Альянсу, зокрема США, Естонії та Польщі, поінформували главу держави про особливості програм, за якими здійснюється підготовка українських військовослужбовців та про подальші плани щодо навчання.

Читайте також: Порошенко у Кропивницькому госпіталі нагородив спецпризначенців

У робочій нараді Президента з представниками країн-членів НАТО, які проводять навчання українських спецпризначенців, також взяли участь міністр оборони Степан Полторак та начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-