Порошенко у Кропивницькому госпіталі нагородив спецпризначенців

Порошенко у Кропивницькому госпіталі нагородив спецпризначенців

Фото, відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко відвідав Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни та вручив державні нагороди бійцям Сил спеціальних операцій, які відзначилися у захисті незалежності та територіальної цілісності України.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Завдяки такому спецназу, який зараз має Україна, ми обов’язково здолаємо ворога. Дякую за вашу мужність та вашу позицію. Український спецназ завжди виконував найважчі завдання, особливо 3", – сказав Президент під час нагородження, побажав їм якомога швидшого одужання та привітав із Днем Незалежності.

Він відзначив, що рівень підготовки українських воїнів високо оцінюють іноземні партнери.

Глава держави також запевнив, що забезпечення українських героїв є принциповим питанням для влади і держави та повідомив про нову програму будівництва житла для військовослужбовців, зокрема й для 3 полку ССО.

Крім спілкування із бійцями, Порошенко ознайомився із роботою Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни, умовами лікування військових та рівнем забезпечення.

Президент високо оцінив роботу лікарів та медичного персоналу госпіталю, а також подякував за турботу про військовослужбовців.

"Дякую за кожного українського героя поставленого на ноги", - сказав він та зазначив, що госпіталь має високий рівень повернення бійців до служби після лікування та реабілітації.

Як відомо, Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни є спеціалізованим лікувально-профілактичним закладом, який забезпечує спеціалізовану багатопрофільну, кваліфіковану, амбулаторно-поліклінічну, стаціонарну, консультативну, організаційно-методичну допомогу населенню області з питань медико-профілактичного забезпечення ветеранів війни, учасників АТО та осіб, які згідно з чинним законодавством мають право на пільги.

Читайте також: У Кропивницькому збудують бази для підготовки спецпризначенців

Щорічно в госпіталі проходить лікування близько 4000 пацієнтів, в поточному році - 2769 особи даної категорії, в тому числі учасників АТО – 689 (за весь період АТО — 2726). Зараз у Кропивницькому госпіталі лікуються понад 60 бійців.

У 2016 році за рахунок субвенції з Державного фонду регіонального розвитку був завершений капітальний ремонт медустанови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-