«Підбадьорюють російських ідеологів»: Подоляк про наслідки дискусій у США щодо України

«Підбадьорюють російських ідеологів»: Подоляк про наслідки дискусій у США щодо України

Укрінформ
Україна має отримати все необхідне для того, щоб РФ відправилася на історичне переродження.

Про це у Телеграмі написав радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

"Україна має отримати все необхідне для того, щоб Росія відправилася на історичне переродження та покаяння", - написав він.

Він наголосив, що проміжні дискусії в американському парламенті щодо надання значної допомоги Україні, так само як і подібні періодичні дискусії в європейських політичних елітах, викликають захват у московських пропагандистів.

На його думку, це відбувається тому, що російські пропагандисти повертають собі тимчасову надію на те, що не доведеться відповідати за злочин агресії, що війна затягнеться, а там можна буде досидіти до чогось "компромісного", що "не в них пропало" і тому можна продовжити геноцид суверенного народу.

Читайте також: У зриві допомоги Україні зацікавлені Москва, Тегеран і Пекін – Блінкен

"Готовність частини глобальних еліт ризикнути долею України, щоб не ухвалювати відповідальних рішень і залишити світ у старій політичній архітектурі (де є частково впливова РФ, що вже вмерла як глобальний гравець), підбадьорила російських ідеологів війни", - вважає Подоляк.

Радник керівника ОП зазначив: останнім часом було помітно, що риторика ворога від традиційного експансіоністського "коли ми переможемо" змістилася до панічного "якщо ми переможемо".

"Блокування допомоги Україні підняло російських монстрів пропаганди з могили. Тепер кремлівські телевізійні голови знову розмірковують, як найкраще покарати українців за прагнення до волі, скільки треба вбити цивільних, щоб зламати спротив", - розповів він.

На його переконання, дискусії в демократичному світі – це дуже добре, але коли має місце війна, треба конкретно дотискати ворога відповідними інструментами, треба чітко малювати для нього його обовʼязкове юридичне майбутнє.

Читайте також: Байден готовий піти на поступки республіканцям, щоб допомогти Україні – ЗМІ

Подоляк висловив впевненість, що зрештою так і буде. Але, на його думку, все ж Україна має отримати все необхідне, щоб РФ відправилася на історичне переродження.

Як повідомлялося, в ОП переконані, що будь-яка альтернатива військовій допомозі Україні - це збереження фашистського режиму РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-