Подоляк: Будь-яка альтернатива військовій допомозі Україні - збереження фашистського режиму РФ

Подоляк: Будь-яка альтернатива військовій допомозі Україні - збереження фашистського режиму РФ

Укрінформ
В Офісі Президента переконані, що будь-яка альтернатива військовій допомозі Україні - це збереження фашистського режиму РФ.

Про це написав у cоцмережі Х радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, передає Укрінформ.

«Реальна альтернатива військовій допомозі Україні набагато темніша і зловісніша за дискусії про шахові ходи. Йдеться про збереження тотально агресивного і зразкового фашистського режиму Російської Федерації, який повністю перетворив свій внутрішній ринок на трудовий мілітаристський табір для досягнення однієї єдиної мети: накопичення ресурсів і можливостей для наступних військових вторгнень і знищення сучасного глобального консенсусу на основі договору», - зазначив Подоляк.

За його словами, будь-яка дискусія про необхідність продовження військової допомоги Україні має незмінно базуватися на єдиній (катастрофічній) альтернативі – «замороженому конфлікті».

І цей «заморожений» стан, зазначив Подоляк, відбувається не в якомусь абстрактному царстві «політичної доцільності», а на тлі масштабної різанини мирного населення, великої війни, величезної кількості однозначних військових злочинів і злочинів проти людства, показових і шокуючих геноцидних практик росіян на тимчасово окупованих територіях та постійного божевільного бажання Російської Федерації знищити агентуру України.

Читайте також: Подоляк сказав, за яких умов зможуть відкрити аеропорт «Бориспіль»

Як повідомлялося, радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван днями закликав Конгрес підтримати запит Білого дому на додаткове фінансування для України, застерігши, що відмова проголосувати за нього допоможе РФ.

Лідер сенатської більшості Чак Шумер призначив перше процедурне голосування щодо додаткового пакета допомоги на 106 мільярдів доларів, запропонованого президентом Джо Байденом для України, Ізраїлю, країн Індо-Тихоокеанського регіону та для гуманітарних цілей в Газі.

Читайте також: Будь-які інформаційні ініціативи РФ спрямовані лише на заморожування війни в Україні – Подоляк

У вересні Білий дім звернувся до Конгресу з проханням схвалити пакет додаткового фінансування обсягом 106 мільярдів доларів, що містить понад 61 мільярд доларів фінансування для України, а також видатки на допомогу Ізраїлю, Тайваню і захист кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-