Стефанчук напередодні засідання Євроради зустрівся з її президентом Мішелем

Стефанчук напередодні засідання Євроради зустрівся з її президентом Мішелем

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук напередодні засідання Європейської Ради зустрівся з її президентом Шарлем Мішелем.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук написав у Фейсбуці.

"Провів ще одну важливу зустріч із Президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем напередодні надзвичайно значимого для України засідання Європейської Ради та ухвалення нею не менш вагомих рішень. Наголосив, що, попри російську агресію, Україна цілеспрямовано й послідовно досягає високих європейських стандартів, щоби вже найближчим часом розпочати переговори про вступ до Європейського Союзу", - зазначив Стефанчук.

За словами Стефанчука уже незабаром у Верховній Раді України буде винесено на голосування важливі акти щодо НАБУ, декларування й національних меншин. За словами спікера, Ухвалені українським Парламентом рішення покликані продемонструвати налаштованість українців на повернення до європейських цінностей.

Читайте також: Стефанчук виступив у парламенті Молдови

"Закликаю народних депутатів України, усі політичні фракції, із відповідальністю поставитися до виконання цих надважливих завдань, які відкриють дорогу до заповітної мети українського народу", - наголосив Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, посли країн-членів Європейського Союзу зустрінуться у вівторок, 5 грудня, щоб обговорити пропозиції про початок переговорів щодо членства України.

Фото: Руслан Стефанчук / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-