Подоляк про отруєння Буданової: Росія шукає будь-які інструменти впливу на ситуацію в Україні

Подоляк про отруєння Буданової: Росія шукає будь-які інструменти впливу на ситуацію в Україні

Укрінформ
Росія шукає будь-які інструменти впливу на ситуацію в Україні.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, коментуючи отруєння дружини керівника ГУР та декількох співробітників ГУР.

"Росія максимально шукає сьогодні будь-які технологічні інструменти впливу на внутрішню ситуацію в Україні. Що треба Росії сьогодні? Дуже просто. Росії треба викликати максимально панічні настрої, довести нас до максимального депресування і, безумовно, створити безлад у будь-якому вигляді. Що для цього потрібно? Інформаційні провокації, спекуляції, технологічні отруєння, тому що це, до речі, притаманно російським спецслужбам", - сказав Подоляк.

Подоляк відзначив, що певна низка посадовців України "викликає достатньо сильні почуття у політичних еліт РФ".

Читайте також: З початку війни Росія вчинила понад десять спроб замаху на Буданова - ГУР

"Безумовно, вони шукають інструменти впливу. І тому вони, безумовно, будуть працювати по цих посадовцях. Маємо ставитися до цього відповідально, маємо це контролювати", - сказав Подоляк.

Він додав, що мережева інфраструктура російських спецслужб завжди працювала і досі є в Україні. Також, за його словами, агенти не завжди одразу "розконсервовуються" і починають ті чи інші дії.

Як повідомляв Укрінформ, дружину очільника Головного управління розвідки Маріанну Буданову та кількох співробітників ГУР отруїли важкими металами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-